Returnering

Fortrydelsesret

Der gives 90 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 90 dages perioden starter den dag, hvor ordren er leveret hos modtager eller leveret i pakkeshop. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 90 dage efter leveringen og varerne skal være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail hello@hemverk.com

I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret med angivelse af ordrenummer. Refundering af penge kan kun ske retur til samme betalingsmiddel som blev brugt ved det oprindelig køb.
Returneringen af den pågældende varer leveres til den nævnte firmaadresse og IKKE, til den nærmeste pakkeshop. Varen bliver ikke hentet, hvis den leveres til pakkeshop, og den bliver dermed sendt retur.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Hemverk v/ Design Direction Aps at vurdere varens stand.