Om os

Nordisk enkelhed

Hemverk er en kollektion af vægure, der med sin minimalistiske, nordiske enkelhed forener form og funktion. Designet fremstår rent og enkelt for at fokusere på urets vigtigste funktion – at vise tiden. For det er tiden, der er vigtig. 

Tiden er altid i bevægelse, og derfor er det endnu vigtigere at fokusere på øjeblikket og bruge tiden på det, vi gerne vil. Hemverks ure er med til at minde os om at være i nuet og se fremad. 

Alle urene er producerede og håndsamlede med stor omhyggelighed på et lille værksted i Danmark. Hvert eneste er fremstillet specifikt til hver eneste bestilling for at sikre en ansvarlig produktion uden overproduktion. Det minimalistiske design giver urene en distinkt karakter, og der er mange muligheder for at sammensætte farver og materialer på visere og urskiver alt efter personlig smag.

Se vores kollektion her

Passion for design

Hemverk er vokset ud af Kasper Witt og Claus Hvid Bjerres passion for design. De to har skabt et gennemført koncept baseret på et minimalistisk nordisk udtryk, der passer til ethvert moderne hjem - kombineret med en tanke om, at tiden er noget af det mest værdifulde, vi har. 

Kasper og Claus har en karriere bag sig i mode og livsstilsbranchen og har brugt deres tidligere erfaring med forretningsudvikling, salg og e-commerce til at udvikle Hemverk. 

Læs mere om vores designfilosofi

Håndsamlet i Danmark

I dag hører virksomheden hjemme i Herning, hvor alle urene bliver håndsamlet af naturlige materialer på et lille værksted og på bestilling for at undgå overproduktion. Hemverk er en moderne virksomhed, og vi ønsker i videst muligt omfang at tænke ansvarlighed ind i vores produktion og undgå overemballering, ved at produktets originalkasse samtidig kan anvendes som forsendelseskasse. 

Læs mere om vores produktion og ansvarlighed